OM OS

Ideen var at opfinde en helt speciel pude, der hjælper folk med at finde ro og afslapning efter en lang dag. Den stress, der ophobes i løbet af dagen, skal falde ved brug af puden, og dermed øge kvaliteten af tiden, hvor der ikke arbejdes eller er forpligtelser at tage sig af.

KomfortPuden™ fremmer komforten, mens du sover, læser, ser tv eller sidder på mobilen eller den bærbare. Den første prototype af KomfortPuden™ blev solgt i 2017. Efter at have konsulteret med 100 kunder besluttede vi os at foretage yderligere nødvendige ændringer. For bedre stabilitet er indersiden af KomfortPuden™ lavet af økologisk bomuld og små, fine bomuldskugler, der anpasser sig til kroppen.

Vi er nu over 50 medarbejdere, der hver dag arbejder på fortsat at udvikle, fremstille og levere den bedst mulige service til vores kunder.

Derudover er det en del af vores virksomhedskultur, at vi opretholder en harmonisk og retfærdig atmosfære på arbejdspladsen. Vores medarbejdere arbejder i teams af forskellige aldersgrupper. Det er vigtigt for os, at mentalt og fysisk udfordrede mennesker delvist bliver inddraget i vores fremstillingsproces.

Hver KomfortPude er håndlavet og tager derfor længere tid at fremstille end maskinfremstillede produkter. Den præcise gennemførelse er dog særlig vigtig for os, for kun på den måde kan den bedst mulige kvalitet garanteres.

Vores fremstillingsproces er bæredygtig og miljøvenlig. Dette bliver også repræsenteret i vores medarbejdere, som er uddannet til at genbruge og håndtere materialer bæredygtigt. Alle materialer er af høj kvalitet og stammer 100% fra Europa.

Vores mål er at hjælpe så mange mennesker som muligt ved brug af KomfortPuden og dermed fremme deres søvn, såvel som afslapning af kroppen. Derfor tilbyder vi vores kunder 28 dage til at teste vores produkt, og lade sig overbevise af effekten.

KONTAKT

Hvis du har et spørgsmål, er interesseret i at få et tilbud, eller noget helt fjerde - så skriv til os:
E-mail: kristina@makosas.lt
Facebook: fb.com/komfortpuden